DIN PERSONLIGA ANTI-AGE LÖSNING

Anti-age-serien Blue Therapy erbjuder en personlig hudvårdslösning anpassad efter just dina behov. Blue Therapys tre dagcremer är berikade med olika effektiva algextrakt och reducerar synliga ålderstecken.

Blue Therapy Accelerated dagcreme

Christina
"Jag gör allt jag kan för att reducera ålderstecken och fina linjer."


Behov:
Blue Therapy Accelerated dagcreme är framtagen för att motverka rynkor och pigmentförändringar och göra huden slätare. Den perfekta produkten för kvinnor som upplever att de får allt fler ålderstecken, eller för kvinnor som vill förebygga hudens åldrande.

Resultat:
Kosmetokliniska testresultat visar att hudens spänst ökar och att rynkor runt panna, näsa och mun (nasolabial fure) reduceras. Vid en självutvärdering upplevde 82 procent av kvinnorna att deras hud kändes slätare.

BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT DAGCREME

Lone
"Jag är mamma med stort M men för att kunna vara det måste jag själv må bra också."


Behov:
Ansiktskonturerna blir över tid mindre definierade eftersom hudens elasticitet minskar. Blue Therapy Red Algae Uplift dagcreme är framtagen för att strama upp hudens konturer och göra huden fastare.

Resultat:
Kosmetokliniska testresultat visar att hudens spänst, elasticitet och fasthet ökar. Vid en självutvärdering upplevde 71 procent av kvinnorna att deras hud fick ökad lyster och 69 procent att deras hud blev fastare.

BLUE THERAPY AMBER ALGAE DAGCREME[

Ann
"Rynkor får vi alla förr eller senare, men för mig är det viktigt att hålla efter min hud och se till att den har en frisk lyster som speglar hur jag känner mig inombords."


Behov:
Över tid förlorar huden sin sunda lyster och utstrålning och behöver extra mycket näring. Blue Therapy Amber Algae Revitalize dagcreme innehåller en formel som förnyar och vårdar huden, stärker dess motståndskraft och omedelbart ger en frisk lyster.

Resultat:
Kosmetokliniska testresultat visar att hudens spänst och fasthet ökar. Vid en självutvärdering upplevde 85 procent av kvinnorna att deras hud fick en ökad lyster och 67 procent upplevde att huden blev fastare.