#Stranddagar: den bästa produkter för att skydda huden mot förtida ålderstecken orsakade av solen.

Det är aldrig roligt när hudens textur förändras i takt med att vi blir äldre och huden blir slappare med pigmentfläckar och fina linjer. Det finns dock cremer som kan hjälpa till att motverka ålderstecken. Ålderstecken på huden kommer huvudsakligen på grund av skador från fria radikaler från faktorer som föroreningar, UV-strålning, stress och kostförändringar. Det kan orsaka fina linjer, åldersfläckar, rynkor och bristande elasticitet i huden. Det är faktiskt så att 80 procent av de faktorer som orsakar åldrande är externa, och endast 20 procent är naturliga. Det innebär att vi kan påverka 80 procent av åldrandet i huden. En crème mot ålderstecken som Biotherms Blue Therapy Multi-Defender med SPF 25, stärker huden och lyfter fram en ungdomlig lyster genom att rikta in sig på de två största faktorerna till ålderstecken: UV-strålar och föroreningar.

Blue Therapy Multi-Defender SPF 25

Lätt och luftig moussekonsistens som direkt tränger in i huden och återfuktar den. Samtidigt skyddas hudens yttre lager med ett filter som består av ingrediensen urcellaria lumbricalis, en rödalg som växer i Skandinaviska vatten.

Denna rödalg är avgörande för att förhindra att huden torkas ut när den utsätts för föroreningar. Den stärker även hudens skyddande barriär efter exponering.

Men Blue Therapy Multi-Defender SPF 25 skyddar inte bara mot föroreningar, den innehåller även baicaline och antioxidanten E-vitamin som bekämpar ålderstecken orsakade av UVA-strålar. Ingredienserna Life Plankton™ och Algae of Youth™ stärker hudens naturliga försvar.

En barriär som skyddar huden mot UV-strålar och föroreningar, förhindrar bristande fasthet, synliga linjer och påsar under ögonen - den här crèmen visar exakt hur kraftfull naturen kan vara.

explore the blue therapy series