#Ska du ut och flyga? Bekämpa torr och stram hud ombord med Aquasource Everplump

Mycket fuktfattig och torr hud kan bero på en rad olika faktorer, bland annat stress när du är på resande fot och måste flyga. Luften ombord är extremt torr, till och med torrare än i Sahara enligt vissa. Det innebär att när du går av planet kan huden kännas uttorkad och svag. Därför är det viktigt att behålla hudens fuktnivå och förhindra långsiktiga skador. Det finns några saker du kan göra för att förhindra att huden torkas ut ombord: drick mycket vatten, undvik kolsyrade drycker och salt mat. En lugnande fuktighetscrème för ansiktet som du applicerar under flygningen ger inte bara fukt och skyddar huden – dessutom känns det helt fantastiskt med lite fukt.

Biotherm Aquasource Everplump

Biotherms Aquasource Everplump har en intensivt förnyande effekt, som jämnar ut och mjukgör din hud. Den är perfekt att använda ombord för att motverka den torra luften ombord.

Tack vare den enastående konsistensen sjunker crèmen direkt in i huden utan att göra den klibbig - den blir härligt silkeslen, återfuktad och torrhetsrynkor är synbart utslätade.

Aquasource Everplump smälter snabbt in i huden direkt där tusentals mikro-fuktgivande droppar frigör fukt i huden. Crèmen känns mjuk och behaglig, och täpper inte till porerna. Den ger även en fräsch känsla som gör en lång flygresa lite mer behaglig.

Denna återfuktande balm-gel består av tusentals oljedroppar som gör att de återfuktande egenskaperna förstärks, perfekt när luften är torr. Ceramid 5 stimulerar och stärker hudlipiderna och skyddar samtidigt från skador med en silkeslen slöja. Naturligtvis hjälper Biotherms stjärningrediens Life Plankton™ de andra ingredienserna i formulan att tränga in i huden. Resultatet är en återfuktad hud med en ny lyster - du kommer garanterat att stråla när du går av planet!

explore the auqasource series