BLUE THERAPY UPLIFT

Med åren förlorar konturerna i ansiktet sin definition och från 25-årsåldern försvinner cirka 1 procent kollagen per år från huden. Resultatet blir en slappare hud med mindre elasticitet. Förebygg ålderstecken med Uplift dag- och nattcreme.

STEG 1: fÖrbered DIN hud

Förstärk effekten av din dagcreme med Biotherm Life Plankton™ Elixir Serum för alla hudtyper. Serumet används föredin dagcreme som det första steget i varje rutin. Huden stärks och återfuktas så den upplevs synligt förbättrad efter bara 8 dagar.

STEG 2: lyft MED UPLIFT DAY ELLER UPLIFT DAY RICH

Til normal/ kombinerad hud eller torr hud

UPLIFT DAY CREAM

Biotherm Blue Therapy Uplift Cream. Den rosiga antiage-cremen är berikad med ett extrakt av röda alger och ger fastare hud. Den uppfriskande olja-i-vatten-formulan med röda alger ger din hud en rosig lyster och en sammetslen, jämn känsla.

UPLIFT RICH CREAM

Med åren förlorar konturerna i ansiktet sin definition och från 25-årsåldern försvinner cirka 1 procent kollagen per år från huden. Resultatet blir en slappare hud med mindre elasticitet. Biotherm Blue Therapy Uplift RICH är en uppstramande och fuktgivande dagcrème för torr hud. Crèmen förbättrar hudens elasticitet och fasthet med hjälp av kollagenextrakt-peptider och extrakt av den röda algen rodophycea som skördas längs med Atlantkusten. Linjer och rynkor minskar och huden får en naturliga lyster. Blue Therapy Uplift RICH innehåller en kombination av flera vegetabiliska oljor som har en vårdande och närande effekt. Crèmen har en behaglig och fyllig konsistens som sveper in huden i fukt och gör den silkeslen med en behaglig känsla. Använd på morgonen på ren hud, efter ditt serum. Applicera crèmen från mitten av ansiktet och fortsätt ut mot hårfästet i uppåtgående rörelser.

STEG 3: gör natten fantastisk

Biotherm Blue Therapy Uplift Night är en uppstramande och behaglig nattcreme för alla hudtyper. Cremen förbättrar hudens elasticitet och fasthet med hjälp av kollagenextrakt-peptider och extrakt av den röda algen rodophycea som skördas längs med Atlantkusten. Nattcremen vårdar och skyddar huden mot fuktförlust under natten så att du vaknar upp till en fräschare och slätare hud med en rosenskimrande finish.

Nyhetsbrev

Om du vill hålla dig uppdaterad om nya produkter och våra events samt få goda råd och tips