Life Plankton H.A. Ampoule

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules är en intensiv och återfuktande 8-dagars kur med ampuller för en fylligare och spänstigare hud, ökad lyster och ett yngre utseende.

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules är en intensiv och fuktgivande 8-dagars ampullkur för en fylligare och smidigare hud, som upplevs som yngre med en förnyad lyster. Passar alla hudtyper. Ampullerna innehåller ingredienser med naturligt ursprung: bland annat Biotherms unika och återskapande signaturingrediens Life plankton™, C-vitaminkomplex och fuktgivande hyaluronsyra.Life Plankton™ H.A. Ampoules är förseglade i åtta engångsdoser för att bevara ingrediensernas styrka och effekt. Vid applicering: skaka ampullen och tryck sedan på hättan tills den går sönder. Häll ut produkten i handen och applicera i ansiktet och på halsen. Används på rengjord hud innan din vanliga hudvårdsrutin.Life Plankton™ H.A. Ampoules passar alla kvinnor, som vill ha en intensivt fuktgivande hudvård. De passar extra bra till en aktiv livsstil där bland annat stress, föroreningar och sena kvällar kan sätta spår i huden.

Ampullkuren används under en 8-dagarsperiod för optimal fukt och fyllighet.

Alternativt kan du använda en ampull på de dagar då huden har varit extra utsatt och blivit uttorkad – perfekt för en fuktboost och lite extra vård.